December 14, 2010

Юлія Тимошенко: влада Януковича плутає адміністративну реформу з PR-акцією - Юлія Тимошенко. Офіційний сайт.

Юлія Тимошенко: влада Януковича плутає адміністративну реформу з PR-акцією - Юлія Тимошенко. Офіційний сайт.
08 Гру 2010, 16:29

Юлія Тимошенко: влада Януковича плутає адміністративну реформу з PR-акцією

pr_b3237.jpgЛідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко переконана, що влада своїми заявами про необхідність адміністративної реформи намагається приховати свої корупційні дії.
"Аналізуючи сьогодні видатки, стає страшно за країну. Якщо НСК "Олімпійський", лише один об'єкт, дає можливість відмити 2,5 мільярдів гривень, то навіщо говорити про PR-акції зі скорочення адмінвидатків і адмінресурсів? Усе це є лише гучна PR-акція, а справжні видатки, безумовно, йдуть на офшорні рахунки, на тіньові структури, і вони, на жаль, дорівнюють бюджетним обігам", - сказала Юлія Тимошенко на прес-конференції, коментуючи наміри влади провести адміністративну реформу.

Лідер партії "Батьківщина" впевнена, що для успішного проведення адміністративної реформи, в першу чергу, необхідно подолати корупцію. "Нам треба зважити всі загрози для цього бюджету. І якщо порівнювати видатки на будь-які органи влади, на будь-які бюджетні потреби, на будь-які соціальні програми, з тими фінансовими ресурсами, які виплачують "Росукренерго", то це все буде досить дрібно виглядати. Тому, мені здається, що перший крок, який мусить зробити влада – це припинити корупцію на високому рівні і в великих масштабах", - наголосила Юлія Тимошенко.

No comments:

Post a Comment