October 14, 2012

Олесь Доній: Завдяки «УДАРу» в українській політиці створено прецедент, гідний наслідування іншими політиками

Олесь Доній: Завдяки «УДАРу» в українській політиці створено прецедент, гідний наслідування іншими політиками

Кандидат у народні депутати у 88-му виборчому окрузі Олесь Доній вважає, що для демократичних сил на сьогодні ключовою метою є відсторонення від влади Партії Регіонів і Януковича, і демократичні сили повинні консолідувалися заради цієї мети.
Олесь Доній процитував звернення лідера “Народної самооборони” Юрія Луценка, який наголосив, що “розпорошення голосів патріотичних сил сприятиме лише Януковичу та його кліці”. “Шкода, що мої колеги і партнери по Об’єднаній опозиції (ВО «Батьківщина») це не зрозуміли і не відреагували на лист-звернення моральних авторитетів, політв’язнів та письменників, в якому вони зверталися до «Батьківщини» та «УДАРу» з пропозицією зняти кандидатів у 88-ому окрузі на користь Донія. Я дякую Віталію Кличку та його політичній силі «УДАР», які зрозуміли важливість єднання навколо стійких, ідейних лідерів та зняли свого кандидата на користь ОЛеся Донія”, - йдеться у зверненні Луценка.

Олесь Доній, коментуючи перебіг кампанії, розповів про неймовірну кількість бруду та брехні, яку конкуренти в окрузі застосовують проти нього. «Нещодавно на мій округ завітав журналіст Вахтанг Кіпіані, який був вражений неймовірною кількістю «чорнухи», - зізнався політик. «На щастя, є багато людей, які підставили плече, висловили підтримку — це, зокрема, Левко Лук’яненко, Дмитро Павличко, Степан Хмара, Василь Шкляр, Іван Малкович, брати Капранови та багато інших. Моральні авторитети у відкритому листі та закликали виборців підтримати мене та закликали лідерів «УДАРу» та «Батьківщини» зняти своїх висуванців на користь кандидата, «гідного того, щоби бути українським парламентарем», - зазначив Олесь Доній. Політик переконаний, що лідер «УДАРу» Віталій Кличко своєю принциповою позицією довів готовність боротися з режимом Януковича.
«Кличко щодня виростає у лідера загальноукраїнського масштабу. Він піднімається над дріб’язковим на користь загальнодержавного. А головна мета українців на сьогодні — звільнитися від режиму Януковича. Заради цього необхідно об’єднати зусилля усім демократичним силам і переступити через власні амбіції. Завдяки «УДАРу» в українській політиці створено прецедент, гідний для наслідування іншими політиками», - наголошує Олесь Доній.

No comments:

Post a Comment