October 26, 2012

Віталій Кличко: «Свобода» об’єдналася з партією влади в боротьбі проти «УДАРу» - Партія УДАР

Про це заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко , коментуючи інформацію про те, що в усіх регіонах Західної України була масово розповсюджена брудна газета "Народний трибунал" проти «УДАРу», тираж якої виявили, коли його вивозили в офісу партії «Свобода». «Ще минулого тижня у нас були дані, що в останні дні перед виборами буде розповсюджуватися величезна кількість негативної інформації, так званого чорного піару проти нашої політичної сили. Ця інформація масово поширюється як на Сході та Півдні, так і на Заході країни. В одних газетах Кличка називають непатріотом і русофілом, а на півдні України роблять з мене мало не нациста. За нашими даними, газети на Півдні поширює влада, а на Заході - тернопільський штаб партії «Свобода», - зазначив Віталій Кличко.
Політик підкреслив, що на всі звернення до правоохоронних органів з приводу порушення виборчого законодавства, партія наразі не отримала жодної реакції. Більше того, в цих зверненнях мова йде не лише про порушення виборчого законодавства, а наводяться конкретні факти розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
«Ми хочемо, щоби правоохоронні органи звернули увагу на те, що не настав день виборів, а керівництво країни вже заявляє, що вибори пройшли чесно і прозоро. Про яку чесність і прозорість може йти мова, коли у нас на руках величезна кількість фактів про порушення законодавства, на які ніяк не реагують правоохоронні органи» – обурюється лідер «УДАРу».
Політик вчергвое відзначив, що опоненти «УДАРу» всілякими способами намагаються завадити Кличку спілкуватися з виборцями.
«Людям забороняють приходити на зустрічі під загрозою звільнення. Перекривають площі. Нам відмовляють у зустрічах з виборцями, мотивуючи це загрозою національній безпеці України. І такі рішення ухвалюють суди!» – підкреслює Кличко.
Він ще раз нагадав, що однією із перших ініціатив фракціі «УДАР» у новій ВР буде створення спеціальноі слідчої комісії з розслідування всіх фактів порушення виборчого законодавства.

Віталій Кличко: «Свобода» об’єдналася з партією влади в боротьбі проти «УДАРу» - Партія УДАР                        

В Україні масово поширюють газету проти "УДАРу"

No comments:

Post a Comment