October 15, 2012

Тимошенко: Один округ - один опозиційний кандидат

Тимошенко: Один округ - один опозиційний кандидат | Українська правда
Понеділок, 15 жовтня 2012, 13:34

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко виступає за максимальне об'єднання всіх опозиційних сил.
Про це йдеться в її заяві учасникам з'їзду, що проходить в понеділок.
"Немає ціни, яку опозиція не мала б заплатити заради спільної перемоги в кожному мажоритарному окрузі. Кожний багнет вкрай важливий у подальшій нещадній війні з мафією. Опозиції не буде виправдання, якщо, через зайву дріб'язковість провідників чи надмірну амбітність вояків, вона почне нести неприпустимі втрати ще до початку боїв", - заявила вона.
"Визвольна війна передбачає жертовність. Інколи, щоби твій загін переміг, не обов'язково лягати грудьми на амбразуру. Достатньо просто відійти вбік, аби звільнити дорогу сильнішому. Але все це мусить відбуватися виключно на справедливій та публічній основі", - йдеться в заяві.

"Годі зайвих слів. "Один округ - один опозиційний кандидат!", - такою має бути наша відповідь режиму, який із засідки зловтішно спостерігає за братовбивчим суперництвом опозиціонерів. Одна голова - добре, будуть дві - зрубають обидві", - заявила вона
Тимошенко пообіцяла не забути кандидатів, які будуть змушені знятися з виборів.
"Повірте, я все розумію. Будьте впевнені: я ніколи не забуду ваш шляхетний вчинок. І Батьківщина вас не забуде!", - додає вона.
Як відомо, в понеділок об’єднана опозиція проводить з’їзд. Раніше було домовлено, що УДАР і Батьківщина залишать на мажоритарних округах лише по одному найрейтинговішому кандидату.
УДАР зняв 26 кандидатів у мажоритарних округах на користь Об'єднаної опозиції і ще 6 – на користь самовисуванців.

No comments:

Post a Comment