May 12, 2010

Юлія Тимошенко: кримінальні справи не зупинять мене на шляху захисту України

Юлія Тимошенко: кримінальні справи не зупинять мене на шляху захисту України - Юлія Тимошенко. Офіційний сайт.
12 Тра 2010, 10:12

Юлія Тимошенко: кримінальні справи не зупинять мене на шляху захисту України

Юлія Тимошенко заявляє, що Президент Віктор Янукович дав доручення керівництву Генеральної прокуратури знайти будь-які підстави для того, щоб протягом 3-4 місяців ув’язнити її.

"У Генеральній прокуратурі зараз в усіх кабінетах говорять про те, що Янукович дав персональне доручення керівництву Генеральної прокуратури знайти будь-які підстави, немає значення, які, але протягом трьох-чотирьох місяців посадити мене до в’язниці", - сказала Юлія Тимошенко перед будівлею Головного слідчого управління ГПУ в Києві.

За словами Юлії Тимошенко, це доручення дано саме Президентом. "Персонально Янукович відслідковує, як іде процес, персонально Януковичу керівництво Генеральної прокуратури звітує про свої досягнення", - сказала вона.

Юлія Тимошенко повідомила, що сьогодні її запросили "у зв’язку з проведенням Генеральною прокуратурою України досудового слідства у кримінальній справі номер 49-1293".
"І запросив мене слідчий з особливо важливих справ Пушкарь для вручення постанови про порушення кримінальної справи", - додала вона.
"Для мене є очевидним, що сьогодні єдина наша політична команда стала на заваді тому, щоб державні монополії, які складають конкурентоспроможність і силу нашої держави, щоб вони в тіньовому секторі були приватизовані, щоб Україна була позбавлена ключових державних монополій в системі видобутку і транспортування нафти, газу, генерації гідро-, атомної електроенергетики, авіапрому. Все це є сьогодні державні монополії", - зазначила Юлія Тимошенко.
"Я, безумовно, буду робити все, що від мене залежить, незважаючи на кримінальні справи, щоб завадити цьому трагічному для України розгортанню подій", - запевнила вона.

No comments:

Post a Comment