December 1, 2012

«Трикутник «Путін - Гундяєв - Медведчук» ставить за мету поглинути Україну, її існування як незалежної держави»

Сергій ГОЛОВАТИЙ, доктор юридичних наук: 
— Що ми маємо на цей час? Ми маємо фактично тяжку хворобу пацієнта, яким є Україна. Причому, хвороби, яка потребує негайної і радикальної дії. Чому? Тому що Україна уже не функціонує як держава. Жодний інститут влади не стоїть на захисті державної незалежності. У тому числі й Конституційний суд, який внаслідок своєї неконституційної дії надав чинності Конституції зразка 1996 року — це був «тихий конституційний переворот».
Далі. Пройшли парламентські вибори. У влади був розрахунок, що вона матиме 300 голосів і змінить Конституцію «під себе». Адже навіть нинішня «реанімована» Конституція міцно захищає незалежність України. Проте 300 голосів не набралося. Тому вони було вирішено в останню мить — піти в обхід і маніпулятивним чином протиснути закон про референдум. Це вдалося зробити знову ж таки в неконституційний спосіб. Внаслідок цього закону, зараз парламент взагалі не потрібен. Можна змінювати Конституцію «оптом» і «в роздріб», ухвалювати будь-який інший закон. Парламент вже не є єдиним законодавчим органом, як це визначено в чинній Конституції. Тобто — все як по всій країні з бігбордів промовляє Медведчук: «Країною управляєш ТИ, а не ТІ, КОГО ТИ ВИБИРАЄШ».

Медведчук вже заслав до Кравчука в Конституційну асамблею зміни до Конституції, які дозволять чинити все, що записано в законі про референдум (він не відповідає чинній Конституції). Отже ідея: через референдум увійти до Митного союз з Росією, Бєларуссю і Казахстаном. Про це вже сказав Медведчук. Митний союз — путінський проект. А входження України до цього митного союзу зачиняє двері, що ведуть до членства України в Європейському Союзі. Кирил Гундяєв (Патріарх Московський і всієї Русі, предстоятель Російської православної церкви — Авт.) з «Русским миром» — путінський проект. Трикутник «Путін — Гундяєв — Медведчук» ставить за мету поглинути Україну, її існування як незалежної держави. Ще на початку 90-х років кремлівські глашатаї волали: «Незалежна Україна як політичний проект проіснує не більше 20 років!». Сьогодні на це дуже схоже. Вони вже почали ділити Україну.
Через референдуми вони й надалі нищитимуть українську ідентичність. В цьому ключі вже ухвалений «мовний» закон тощо. Вони проведуть референдум про входження України до союзу Росії та Білорусі. «Гундяєвці» навіть вже збирають за це підписи.
Тобто сьогодні є явні ознаки того, що Україна хвора, у неї почалася гангрена. В таких випадках лікарі ставлять пацієнтів перед вибором: залишитися цілим, тоді лежатимеш у труні, або ж — втратити частину тіла, але залишитися живим. Так, людина буде калікою, її фізичне тіло — конституція — зазнає втрати, але як біологічна істота із своєю індентифікацією вона лишиться живою. Перед таким вибором опинилася Україна. Після цього сфальшованого закону про референдум, який був запланований Путіним і реалізується Медведчуком і іншими російськими спецслужбами, в українців немає іншого виходу як почати процес творення іншої якості української держави.
Моя позиція така. Україна має вижити як незалежна держава навіть якщо від неї відпаде певна частина її території. Має бути захищена та її частина, що збереже за собою європейську перспективу зі столицею в Києві. Якщо є ті, хто бажає медведчуківського (читай — путінського) федералізму — хай обирають собі за столицю Харків, Луганськ чи Донецьк. Хай йдуть до Росії із Чечнею, з підірваними в Москві під час президентських виборів будинками , з Бесланом... Ті, хто не визнає український Голодомор геноцидом, бо ні вони, ні їхні родичі не зазнали його, а були завезені в Україну опісля, хай сповна відчують з Путіним, Гундяєвим і Медведчуком, як їм там буде добре. А українська частина мусить зберігати за собою ідентичність, мову і зберігати європейську перспективу, бути вільною європейською нацією. Хай це буде усічений варіант, але це буде порятунок українців і українського народу, за що він заплатив у попередні століття десятками мільйонів своїх справжніх синів і дочок.

No comments:

Post a Comment