November 16, 2012

Тимошенко досягла мети і тепер боротиметься з Януковичем інакше | Українська правда

Тимошенко досягла мети і тепер боротиметься з Януковичем інакше | Українська правда

Тимошенко досягла мети і тепер боротиметься з Януковичем інакше

П'ятниця, 16 листопада 2012, 14:53
відео
 Коментарі 111
Юлія Тимошенко вважає, що мета, заради якої вона голодувала, досягнута – Верховна Рада не cприймається як легітимна і демократично обрана.
Таку заяву екс-прем’єра оприлюднила її донька і захисник Євгенія Тимошенко на брифінгу у Харкові, повідомляє УНІАН.

"Сьогодні, 16 листопада 2012 року, вже є фактом, що кожен громадянин України твердо знає, що ці парламентські вибори цілком сфальсифіковані", - йдеться у заяві.
Тимошенко зазначає, що міжнародні організації, які спостерігали за виборами, "вже визнали, що парламентські вибори 2012 року в Україні є такими, що не відповідають демократичним стандартам і є суттєвим кроком назад відносно останніх парламентських виборів 2006, 2007 років".
Тимошенко подякувала демократичним країнам, українцям, "які дали адекватну та справедливу оцінку цьому фарсу, який режим Януковича назвав виборами".
"Я бачу, що мета, заради якої я почала голодування, досягнута. Вже ніхто не зможе сприймати цю Верховну Раду як легітимну і демократично обрану", - заявила Юлія Тимошенко.
"Саме тому я вважаю можливим на 18 дні припинити голодування та продовжити свою боротьбу проти корумпованого режиму Януковича всіма іншими засобами", - пояснила вона.
ЧИТАЙ ТАКОЖ

No comments:

Post a Comment